Aplicatii business cu o cabina foto

Afacerea pe care o coordonezi are nevoie de un boost de advertising, însă bugetul tău este cam restrâns?

De ce sa te chinui cu texte complicate, reduceri exorbitante de preţ și oferte care te nu ajuta să aduci un profit esențial afacerii tale? Soluția este închirierea unei cabine foto, care nu te costă mai mult decât dispui, îţi face munca mai uşoară, te ajută să expui poze reale şi cât mai clare ale produselor pe care intenționezi să le promovezi publicului larg şi în plus, te ajută să ieşi din tiparul clasicelor articole de blog sau sfaturi mai apoi distribuite în toate grupurile de pe social media.

Solutii business cu o cabina foto

O cabină foto este o idee bună atunci când programezi deschiderea unui magazin nou şi doreşti să te afirmi, dar în acelaşi timp să atragi cât mai mulţi clienţi. Plaseaz-o la intrare şi asigură-te că pe fundalul fotografiilor va apărea sigla noului business în toată splendoarea ei.

Clienții vor fi mai mult decât încântați să imortalizeze cât mai multe fotografii cu cele mai originale piese din antichitate sau cu cel mai delicios burger care va reveni în meniul noului magazin ori chiar îmbrăcați în acele ținute specifice business-ului tău. Este o idee interesantă, nu?

Casa de cultură a oraşului îţi găzduiește un spectacol de stand-up sau un eveniment particular cu potențialii parteneri de business?

O cabină foto nu numai că va conferi originalitate afacerii, dar va păstra cele mai frumoase momente ale evenimentului, impregnate în mii de fotografii de calitate superioara, iar participanții se vor simți importanți şi răsfățați, deopotrivă. Alege să o instalezi la intrare, astfel cei interesați de eveniment vor putea obține biletul de intrare și fotografia de confirmare a participării, toate cu un singur efort.

Evenimentele în aer liber sunt din ce în ce mai căutate? Organizează şi tu unul! Invită-ți clienții cei mai fideli și partenerii de seamă şi imortalizați evenimentul în sute de copii. Decorul aparte şi lumina naturală de afară care va pătrunde în cortul special amenajat pentru cabina foto, vor face cele mai frumoase fotografii .

În fiecare an sărbătorești fidelitatea şi munca depusă a angajaților tăi?

Nu uita ca anul acesta, la party-ul de team building să aduci şi o cabină foto. Toate activitățile organizate vor putea fi transpuse în nişte poze aparte care să vă amintească de acele momente petrecute împreună.

În acest fel, atât dvs. cât şi angajații dvs. veți avea ocazia să vă amintiți mereu unii de ceilalți chiar dacă cu timpul veți încheia eventuala colaborare. În plus, poza printată pe loc, pe spatele căreia se poate aplica un magnet, reprezintă un suvenir care acţionează practic ca un reminder mult mai bun decât o carte de vizită care se poate rătăci ușor.

Ai de gând să îţi promovezi micul business cu bunătăți de la bunica? Sau cofetăria cu produse proaspăt reinterpretate are nevoie de niște publicitate? Adu o cabină foto pentru expoziția celor mai neobișnuite produse de patiserie. Oferă participanților ocazia de a gusta cele mai frumoase momente!

O cabina foto te va scoate din anonimat în orice situație!

Pentru inchiriere cabina foto in judetul Satu Mare (dar si in alte zone ale tarii) , te rog sa completezi urmatorul formular. Vezi aici pachetele de oferte.