Cabina foto Satu Mare pentru nunta, botez, zi de nastere

Îchiriază în Satu Mare o cabină foto, care sa fie un punct central și o pată de culoare pentru petrecerea ta.  O ocazie de a socializa cu oameni noi în timp ce aștepți pentru a realiza fotografia și poate chiar de a face o poza cu ei. Oferă o notă nonconformistă, reușind să stârnească curiozitatea tuturor în scurt timp.

Ești pregătit pentru momente de neuitat? Dacă vrei ca prietenii tăi să țină minte ziua ta de naștere ca fiind una cu adevărat specială, atunci trebuie să-i surprinzi cu ceva funny dar în același timp și inovativ. Știm că zilnic printre multitudinea de postari, de videoclipuri, link-uri, share-uri este greu să te faci remarcat din mulțime. Mai știm că nouă, tuturor ne place să fim în centrul atenției și mai ales atunci când îți serbezi ziua de naștere, nunta sau ai botezul copilului tău.

Adaugă savoare petrecerii tale, fă-ți prietenii, colegii și familia să vorbească mult timp despre aniversarea ta și să-și aducă aminte cu plăcere și cu zâmbetul pe buze.  Cabina foto este modalitatea perfectă de a întreține buna dispoziție, ridicând de la masă până și cel mai timid invitat.

Știm cu toții cât de stresantă poate să fi organizarea unei ocazii frumoase. Abia aștepți să te simți în centrul atenției, dar până să ajungi în acea zi ai o grămadă de lucruri de făcut. Esti mai mult stresat decât încântat până ajungi într-un final să te bucuri de rezultate. Pentru a te organiza mai bine sigur ai o listă kilometrică de lucruri de făcut până în acea zi. Este bine să îți faci o listă încă de la început odată ce te hotărăști ce si cum vrei să faci. Odată ce înaintezi cu pregătirile vei bifa pe lista elementul rezolvat.

Rezervă o cabină foto în Satu Mare

Rezervă o cabină foto în Satu Mare
Rezervă o cabină foto în Satu Mare

În loc de plictisitoarea ședință foto obligatorie în fața restaurantului unde toți invițatii trebuie să se poziționeze ca la armată iar fotografiile finale să iasă total lipsite de originalitate, închiriază-ți o cabină foto! Astfel invitații se vor distra maxim în timp ce se fotografiază, singuri sau cu prietenii, înconjurați de accesorii haioase și măști care vor face deliciul serii.

În zona cabinei foto o sa vezi mereu oameni râzând cu gura până la urechi. Indiferent de tema sau locația aleasă pentru eventiment, cabina foto se potrivește în orice context. Aceasta înlocuiește clasicele moduri de a distra invitații. Chiar dacă sunt populare, cabinele foto nu sunt un clișeu, datorita varietății temelor pe care le oferă clienților.

Rezervă o cabină foto în Satu Mare
Rezervă o cabină foto în Satu Mare

Îndrăznește să fii altfel și surprinde-ți prietenii prin intermediul amintirilor vii! Cum? Cabina fotoPhotoBomb Satu Mare îți pune la dispoziția ta o gamă variată de accesorii amuzante precum și fundaluri profesionale cu care tu îți poți transforma petrecerea dintr-una banală într-una WOW! Echipamentul profesional de care dispunem are în dotare un program ușor de folosit, cu ecran touchscreen. Este dotată cu o camera profesională DSLR. Beneficiezi de fotografii efectuate în timp real, tipărite pe loc, în 12 secunde, destul încât să dai un share, nu?

Alege cabina foto Photobomb.ro Satu Mare

Acest accesoriu este un mod rapid de a distra un grup mare de persoane, dar și de a le oferi o amintire specială fiind potrivit pentru toate tipurile de evenimente.

Cabina foto poate să impresioneze și să animeze o zi de nastere, o nuntă, un botez sau orice alt eveniment. Te-am convins? Vrei amintiri frumoase? Treci la fapte! 🙂

Contacteaza-ne la nr de telefon 0749-304.704 pentru mai multe detalii despre serviciile noastre de inchiriere cabina foto in Satu Mare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *