De ce ai nevoie de o cabina foto la organizarea unei tombole?

Organizarea unei tombole este o bataie de cap? Organizarea oricarui lucru este o bataie de cap pentru ca exista cerinte si trebuie sa te ocupi de tot pentru ca oamenii sa fie multumiti de rezultat. O tombola este un concurs la care oamenii participa cumparand un anumit lucru, produs sau un bilet de tombola in speranta ca vor castiga un premiu mare sau alte premii mai mici.

Sa incepem cu biletele de tombola. Mai intai acesteau au nevoie de un design, cineva trebuie sa le creioneze. Apoi cineva trebuie sa se ocupe de printarea lor. Trebuie sa se faca promovarea tombolei pentru ca oamenii sa le cumpere, sa fie informati asupra potentialului castig si cineva sa le distribuie colectand sumele de bani aferente.

Pasii pe care o persoana trebuie sa ii parcurga pentru a organiza o tombola nu se opresc aici. Se vor colecta biletele cumparate intr-o urna si la finalul perioadei concursului se va extrage castigatorul. Premiul va fi trimis sau inmanat castigatorului tombolei. Asadar stresul este un ingredient al organizarii tombolei.

Organizare tombola cu cabina foto

Cum ar fi daca o simpla poza ar tine loc de tichet? Nu s-ar simplifica deodata lucrurile? Ba da, s-ar simplifica foarte mult si participantii tombolei vor putea pastra o amintire. Este mai usor sa vrei sa pastrezi o poza decat sa ai grija de un bilet al tombolei pe care orice membru al familiei ti-l poate arunca sau rupe din greseala. Ce poate fi mai distractiv decat sa participi la un concurs zambind in timp ce faci o poza? Fiecare poza va avea o serie, un numar unic care va fi tras la sorti si va aduce si mai multa bucurie pe fata celui care a castigat. Pozele vor fi realizate intr-o cabina foto in care exista diverse masti si accesorii pentru ca persoanele doritoate sa isi faca o poza amuzanta pe care sa o aiba ca amintire.

Avantajul cel mai mare al folosirii acestui sistem de tombola este faptul ca organizatorii nu vor mai avea nevoie de tichete de tombola, nici de personal care sa vanda aceste tichete, deci costurile si timpul de executie vor fi scurtate in mod definitiv. La cerere, cei care inchiriaza cabina foto pot executa si tragerea la sorti.

Traim intr-o era digitala in care viteza si eficienta sunt cuvintele zilei. Concursurile si tombolele au pasit si ele in epoca vitezei, dar si a ideilor inedite. O cabina foto este usor de instalat si usor de folosit, neffind nevoie de personal calificat pentru a realiza poze doritorilor. Pozele sunt scoase in 10 secunde si codurile, seriile sunt distribuite in mod automat fara sa se repete. Participantii la tombola se vor amuza in timp ce isi “creeaza” tichetul de tombola, adica poza.

O cabina foto este o idee foarte buna pentru o tombola! La cabina foto inainte, la tichete inapoi!

Pentru inchiriere cabina foto in judetul Satu Mare (dar si in alte zone ale tarii) , te rog sa completezi urmatorul formular. Vezi aici pachetele de oferte.