De ce ai nevoie de o cabina foto la team building?

Ce poti aduce in team building pentru a insufleti atmosfera si a oferi o amintire frumoasa echipei cu care lucrezi? Team buildingul este o ocazie pentru o echipa sa se cunoasca mai bine si sa creeze legaturi care in timpul orelor de lucru sa ii ajute sa lucreze mai bine. Sunt multe lucruri de pus la punct, iar pregatirea trebuie sa fie facuta din timp pentru ca oamenii sa se simta bine impreuna, ca o echipa.

Sa incep cu locatia. Team buildingul trebuie sa se desfasoare undeva unde toti participantii sa se simta bine. De obicei se aleg locatii unde toata lumea sa fie relaxata, de cele mai multe ori la munte sau la mare. Decizia este una grea pentru ca intotdeauna se va gasi cineva, cel putin o persoana care sa nu fie de acord cu ce vrea majoritatea. Sa ii impaci pe toti, nu este posibil intotdeauna, dar merita incercat.

Pentru team building inchirieaza o cabina foto

Pentru a destinde atmosfera oriunde s-ar tine team buildingul, o cabina foto ar fi o idee potrivita. Cui nu ii place sa faca poze? Toata lumea vrea o amintire palpabila dintr-un team building, chiar daca avem cu totii telefoane cu care ne putem face mii de selfie-uri. O cabina foto este o invitatie la distractie si toti participantii vor fi incantati de idee.

Pentru un team building perfect trebuie sa fie gandite cateva activitati de echipa. De cele mai multe ori se vor organiza jocuri sau concursuri cu premii pentru ca toata lumea sa faca miscare, sa redescopere magia jocurilor din copilarie si sa isi aminteasca de adrenalina jocurilor de echipa. Cate persoane nu au vazut pe Facebook poze cu echipe care jucau volei pe plaja, manevrau o canoe sau faceau curse de obstacole pe un teren accidentat? Jocurile au rolul de a invata oameni diferiti, care nu se cunosc prea bine sa coopereze, sa aiba teluri comune si in general sa se imprieteneasca, lucruri care nu pot fi decat benefice unor oameni care trebuie sa lucreze impreuna cel putin 40 ore pe saptamana.

O alta metoda de a face oamenii sa se simta bine impreuna si sa depaseasca obstacole sau bariere este de a face poze impreuna. O cabina foto ajuta traditionalul si modernul sa se imbine perfect pentru a pastra intacte amintiri peste care timpul lasa o perdea de uitare.

Amplasata intr-un colt unde toti pot sa se retraga pentru a-si face poze, cabina foto este ocazia ideala de a face poze haioase folosind masti sau alte accesorii si a se distra. Starea de spirit a colegilor se va detensiona si vor uita de mici conflicte sau rautati, totul pentru a face o poza amuzanta pe care sa o aiba ca amintire peste ani. Cabina foto este doar o modalitate de a distra oamenii, mai sunt si altele, muzica, jocurile indoor sau de societate, jocurile cu intrebari, jocuri cu shoturi sau diverse alte jocuri.

Cabina foto poate fi ideea care salveaza sau infrumuseteaza un team building! Nu mai asteptati pana in ultima clipa!

Pentru inchiriere cabina foto in judetul Satu Mare (dar si in alte zone ale tarii) , te rog sa completezi urmatorul formular. Vezi aici pachetele de oferte.