O nuntă tematică, o cabină foto cu tematică

Dacă te-ai hotărât să organizezi o nuntă tematică, dar nu știi de unde să începi, nu îți face griji.
Să organizezi o nuntă tematică este mai ușor decât îți închipui.
Tema trebuie respectată de la invitații până la mărturii. Și, de aceea, trebuie aleasă încât să fie reprezentativă pentru miri, dar, totodată, ușor de realizat. Din fericire, o cabină foto cu tematică te poate ajuta să realizezi o nuntă tematică.

Cabina foto - un must-have pentru nunta ta!
Cabina foto – un must-have pentru nunta ta!

În acest articole vei găsi informații despre lucrurile de care trebuie să ții cont pentru a organiza o nuntă tematică fără prea mult efort și despre cum o cabină foto îți ușurează munca.

De ce trebuie să ții cont atunci când organizezi o nuntă tematică

Știm că mulți îți vor spun că este greu să organizezi o nuntă tematică. Dar nu este deloc așa. Totuși, există două lucruri de care trebuie să ții cont pentru a organiza o astfel de petrecere: tema să fie ușor de realizat și să păstrezi coerența.

Keep it simple

După ce ai ales tema nunții, scrie pe o foaie de hârtie toate elementele pe care vrei să le ai la nuntă. Când ai reușit să pui pe foaie toate elementele la care te poți gândi, începe să triezi din ele. Să spunem că ai ales ca temă Lumea basmelor și pe lista ta se află nunta la castel, invitații să fie îmbrăcați în zâne, un tort cu 5 etaje și un decor cu fluturi.
Sună ca o nuntă de vis, dar trebuie să identifici elementele cele mai greu de realizat pentru a te scuti de dureri de cap. Să închiriezi un castel poate fi destul de costisitor, din fericire poți rezolva asta printr-un decor interesat. Va fi destul de greu să îți convingi toți invitați să se îmbrace în zâne, dar domnișoarele de onoare s-ar bucura cu siguranța. Tortul și decorul pot fi ușor de realizat și le poți păstra pe lista ta.

Coerență

Deși sună ca un lucru de la sine înțeles, este ușor de scăpat din vedere. Păstrează tot timpul în minte că aceeași temă trebuie respectată de la primul element cu care invitații iau contact – invitațiile – și până la ultimul – mărturiile.

Cum te poate ajuta o cabină foto să ai o nuntă cu tematică

Dacă vrei o nuntă cu tematică, dar nu ai timp sau bugetul necesar de acoperi tot ce înseamnă asta, optează pentru o cabină foto.

 • Poți închiria un pachet de cabină foto + green screen
  Folosind un green screen, poți opta pentru orice vrei tu să apară pe fundalul pozelor făcute în cabina foto.
 • Fotografiile pot avea șabloane personalizate
  Poți folosi un șablon personalizat pentru poze care, bineînțeles, să fie în ton cu tema nunții.
 • Foto-mărturii
  Nu trebuie să îți faci griji pentru pachetele de preț. Pe lângă faptul că îl poți alege pe cel care ți se potrivește cel mai bine, poți să folosești fotografiile drept mărturii.
 • Instalare gratuită
  Te scutim de o grijă: venim și instalăm gratuit cabina în limita a 20 de km din Satu Mare.

Să organizezi o nuntă tematică nu este greu. Și acum este și mai ușor datorită unei cabine foto care te ajută să ai unul dintre elementele centrale. Nu ezita să ne suni, suntem mai mul decât bucuroși să te ajutăm în ziua ta specială!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *