Pentru ce evenimente

Care sunt evenimentele unde o cabină foto e perfectă pentru participanți? Inchiriere cabina foto pentru nunta, botez, aniversare, team building, petreceri, evenimente corporate, campanii de marketing sau orice alt eveniment din Satu Mare si toata Romania.

Răspunsul întrebării „care sunt evenimentele potrivite pentru a închiria o cabină foto?” este foarte simplu: TOATE! Nu există petrecere, nuntă, botez sau pur și simplu o aniversare împreună cu prietenii apropiați unde veselia, voia bună și amintirile plăcute să nu primeze. Un photobooth vă oferă tocmai aceste lucruri: posibilitatea de a distra invitații pe tot parcursul petrecerii și un cadou de neprețuit de luat acasă. Noi îți propunem o listă scurtă cu cele mai des întâlnite evenimente la care poți închiria această cabină magica pentru creat amintiri, dar lista adevărată este infinită și depinde doar de imaginația organizatorului!

Inchiriere cabina foto pentru nunta ta!
Inchiriaza cabina foto pentru nunta ta!
  • – Inchiriere cabina foto pentru Nunta – în loc de banalele mărturii pe care invitații le pierd de obicei printr-o cutie în cine știe ce colț al podului, oferă-le o fotografie unică alături de miri făcută instaneu în cabina foto într-un moment de veselie și fericire maximă! O pot lipi pe frigider și vor zâmbi fericiți de fiecare dată când trec pe lângă ea!
Inchiriere cabina foto pentru botez
Inchiriaza cabina foto pentru botez
  • – Inchiriere cabina foto pentru Botez – noul bebeluș apărut pe lume va dori să vadă cândva fețele fericite ale tuturor petrecăreților care au venit să îl celebreze la botez! Îi puteți crea un album personalizat cu toate zâmbetele prietenilor și familiei alături de pancartele cu mesaje adorabile precum „Vom petrece așa și la 18 ani!” sau măștile drăgălașe cu animăluțe și dulciuri.
Inchiriere cabina foto pentru zi de nastere
Inchiriaza cabina foto pentru zi de nastere

Inchiriere cabina foto pentru Aniversarea ta – chiar dacă sunteți adulți, știm că vă distrați ca în liceu de fiecare dată când vă întâlniți cu toții din fosta și actuala gașcă! Imortalizează fiecare petrecere epică printr-o serie de fotografii instantanee de la photobooth care vă vor însenina zilele de la birou în fiecare dimineață!

Inchiriere cabina foto pentru team building
Inchiriaza cabina foto pentru team building

Inchiriere cabina foto pentru Team building – pleci în team building cu colegii? Plănuiți să petreceți până uitați de voi? Cea mai bună idee pe care o poți avea este să închiriezi un photobooth pentru minunatul weekend. Așa vei putea imortaliza starea tuturor în fiecare zi și poți crea un album foto care va amuza tot grupul la întoarcere!

Inchiriere cabina foto pentru petrecere
Inchiriaza cabina foto pentru petrecere

Inchiriere cabina foto pentru o petrecerea surpriză pe care o organizezi pentru cineva drag – surprinde momentele fericite din cadrul evenimentului organizat pentru cineva care nu se aștepta cu ajutorul instantaneelor făcute în cabina foto! Cel mai des fericirea se citește în ochi, iar photobooth-ul reușeste nu doar să o surprindă ci și să o imortalizeze pe vecie pentru ca cei apropiați să se bucure mereu de surpriza care le-a fost organizată și de faptul că sunt iubiți enorm de către tine!

 

Indiferent pentru ce eveniment vă doriți să închiriați o cabină foto, cert este un singur lucru: ocaziile de sărbătoare ar trebui să apară foarte, foarte des în viețile noastre! Lumea secolului 21 a devenit tristă și plină de oameni care parcă au uitat să fie veseli și fericiți. Cu un photobooth și cu setul de pancarte și măști create special pentru a iniția și promova fericirea le vei aduce aminte tuturor invitaților, indiferent de vârstă, că atunci când se joacă la fel ca un copil ochii le strălucesc de fericire. În plus, vor avea imortalizat acel zâmbet specific veseliei fără limite pentru tot restul vieții!

Pentru inchiriere cabina foto in judetul Satu Mare (dar si in alte zone ale tarii) , te rog sa completezi urmatorul formular. Vezi aici pachetele de oferte.