Sfaturi pentru un Bal al bobocilor de neuitat

Perioada petrecuta in liceu este pentru multi cea mai frumoasa perioada din viata lor deoarece peste ani cand vor avea o familie si un job, liceul va ramane amintirea acelei perioade in care erau liberi, tineri, veseli si plini de viata. Pentru orice liceean clasa a IX-a este cea mai grea parte a liceului deoarece este un an in care trebuie sa se obisnuiasca in noua scoala, cu noii profesori, dar mai ales cu noii colegi dintre care isi va alege un nou cel mai bun prieten.

Balul Bobocilor este un moment de sarbatoare atat pentru profesori, cat si pentru elevi. Pentru elevi este mai mult un moment de mari emotii mai ales daca nu au mai fost la evenimente de acest fel, cum ar fi nunti sau botezuri. Pentru a face din Balul Bobocilor o noapte de neuitat pentru proaspetii liceeni, organizatorii ar trebui sa tina cont de cateva sfaturi detaliate in randurile de mai jos.

1. Muzica inseamna totul

Noua generatie asculta muzica prin spectrul sufletului lor vibrant. Asculta muzica, cu sufletul lor sincer si usor naiv, copilaros. Nimic nu ii face mai fericiti decat muzica favorita, asa ca un DJ care sa mixeze melodiile pe care ei le asculta cu drag i-ar face sa se simta cel mai bine si sa danseze pana dimineata. Ca in cazul unei nunti sau unei altfel de petreceri muzica face intreaga atmosfera si este motivul principal pentru care invitatii vor da un dar mare sau nu.

2. Luminile, efectele speciale

Petrecerea liceenilor inseamna muzica, dans, distractie si un bal al bobocilor luminat si colorat de lumini si efecte speciale. Atunci cand vrei sa creezi oatmosfera de basm, le dai asa-zisilor copii motive de bucurie: lumini, fum, baloane, baloane de sapun, artificii.

3. Cabina foto

Cea mai noua senzatie a balului bobocilor este o cabina foto inchiriata unde adolescentii pot face in voie poze toata noaptea. Ce poate fi mai interesant si mai incitant decat selfiuri si poze pentru generatia Instagram? Aceasta cabina foto vine la pachet cu o aparatura performanta care poate scoate pozele in 10 secunde. Mai mult, in ea exista diverse masti, props si alte articole haioase pentru a face cele mai amuzante poze. Ce este Balul bobocilor fara poze la care sa razi cu lacrimi peste ani sau poze care sa-ti aminteasca de o inocenta pierduta?

Photobomb.ro ofera spre inchiriere cabine foto organizatorilor, si v-a pune de asemenea la dispozitie personal calificat pe toata durata evenimentului pentru a avea grija de bunul inchiriat si pentru a-i supraveghea sau ajuta pe adolescenti in caz de nevoie. Acestia ii pot intreba sau chiar ruga sa ii ajute sa foloseasca aparatura pentru a-si face cele mai reusite poze. Inchirierea unei cabine foto este un mic efort pentru marea bucurie pe care o vor simti elevii, boboceii cand vor vedea ce le-a fost pregatit. De asemenea, acest lucru se poate face foarte usor, tot ce este nevoie este o conversatie telefonica pentru a comanda inchirierea cabinei foto dorite si in cateva ore sau zile va fi livrata in locatia dorita.

Amintirile palesc in timp, dar nu ar trebui sa fie uitate sau pierdute in negura timpului. Pozele sunt cele care ne ajuta sa nu uitam cine am fost, ce am facut, unde am fost si cand, dar mai ales cum era atmosfera in locurile unde am fost.

Balul Bobocilor este un moment special din viata oricarui adolescent si inchirierea unei cabine foto ii va oferi ocazia de a pastra amintirea unei nopti de vis, fara griji, cand tot ce isi dorea era sa se amuze si sa se distreze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *